Συσκευάζοντας ανεφοδιασμός που περιορίζεται πράσινος

           Φιλικός κόσμος, φιλικοί άνθρωποι

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Green Packaging Supply Limited Ποιοτικός έλεγχος

καλής ποιότητας Τσάντες μεταφορέων υφάσματος για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Τσάντες μεταφορέων υφάσματος για τις πωλήσεις
Έχω λάβει τα δείγματα και είναι καλά να πάνε. Η λαμπρή χρυσή αποτύπωση σε ανάγλυφο είναι τέλεια καθώς επίσης και το μέγεθος του κειμένου στις πλευρές και το χρυσό σκοινί συστροφής. Θα απαιτούσαμε ότι 2.000 μονάδες κάθε μεγέθους τοποθετούν έτσι συνολικά 4.000 μονάδες σε σάκκο ως αρχική διαταγή.

—— Mohammed Hassan (πρωταρχικό Χ)

Είμαι πολύ ευτυχής ότι μπορούμε να μοιραστούμε το αποκλειστικό γούστο μας και μεγάλος να εργαστούμε μαζί, θα επισκεφτούμε το γραφείο σας στα σίγουρα. Παρακαλώ έχει μερικά συμπαθητικά στοιχεία για μας που βλέπουμε.

—— Francisco Leone (λιμάνι θάλασσας)

Να είστε ειλικρινής, οι τύποι σας είναι profesional, εύκολο να πάρει την ιδέα μου και να προσφέρει την καλή πρόταση να κατασταθούν τα πράγματα τέλεια. Για να συνεργαστεί με σας, εκτός από πολύ χρόνο

—— Yuly (καλύτερα όνειρα)

Τα κιβώτια είναι μεγάλα. Διπλώνουν καλά και φαίνονται καλοί. Σας ευχαριστούμε. Πρέπει τώρα να οργανώσω μερικών από τις μεγάλες αυτοκόλλητες ετικέττες κιβωτίων για τα νέα σχέδια.

—— Κατακάθι (stoneman)

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Αφοράμε την τελική ποιότητα που πρόσφερε στον πελάτη. Και εμείς που επιλύουμε μια εξασφάλιση ποιότητας και ένα ποιοτικό σύστημα ελέγχου σε κάθε βήμα της αγοράς και της παραγωγής.

 

Οι εμπορικοί άνθρωποί μας θα επιλέξουν το καλύτερο ποιοτικό υλικό για κάθε διαταγή, και σε κάθε βήμα επεξεργασίας, έχουμε QC τον έλεγχο ανθρώπων.

 

Προτού να αρχίσει κάθε διαταγή, δηλώνουμε τα ποιοτικά πρότυπα στη συνεδρίαση του πρωινού και τα κάνουμε έξω ως έγγραφα που κολλιούνται στον πίνακα εργαστηρίων έτσι ώστε κάθε εργαζόμενοι μπορούν να ελέγξουν την ποιότητα κατά τη διάρκεια της ενέργειας.

 

Όταν όλα τα αγαθά τελείωσαν, έχουμε τελικό QC στο τμήμα συσκευασίας. Εγγυώνται ότι κάθε ολοκληρωμένο προϊόν ικανοποιεί τα αιτήματα του πελάτη.

Πιστοποιήσεις
  • Green Packaging Supply Limited

    Πρότυπο:ISO quality system certification

  • Green Packaging Supply Limited
Στοιχεία επικοινωνίας
Green Packaging Supply Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Sandy

Τηλ.:: 86--13535147032

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)